Summarize

Kompanija Gigabyte je u svoju liniju Z490 matičnih ploča dodala novi model, kreiran u saradnji sa G2 Esports, a u pitanju je Aorus Z490 Ultra G2 Edition Gaming matična ploča.

Aorus Z490 Ultra G2 matična ploča koristi dvanaestofazni digitalni VRM i dizajn za koji kompanija tvrdi da poboljšava stabilnost i overklokovanje memorije. Tu je i Gigabyte Fins-Array II VRM hlađenje, sa "direct touch" rashladnim cevima i dizajnom sa velikim PHC i M.2 provodnicima toplote. Ploča ima i 2.5GbE i Wi-Fi 6 za brzu internet konekciju i PCIe 4.0 podršku za buduću nadogradnju.

 

Prema navodima Gigabyte-a, članovi G2 Esports tima su posebno istakli važnost zvuka kod Z490 Aorus Ultra G2 Edition ploče, a ovo se najviše odnosi na prednji panel za zvuk koji se najčešće koristi od strane gejmera na takmičenjima. Gigabyte je obezbedio USB Type-C interfejs ESSential USD DAC, opremljen ESS SABRE HiFi ES9280C PRO čipom za premijum prenos zvuka.Z490 Aorus Ultra G2 Edition matična ploča poseduje i ojačane PCIe i DIMM slotove, šestoslojni PCB dizajn, onboard Q-Flash taster i drugo.Izvor: KitGuru

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

...


Napomena: Stavovi izrečeni u ovoj vesti nisu stavovi sajta Reporter.rs. Vest je programski i automatski preuzeta sa sajta Benchmark. Ukoliko smatrate da je ova vest uvredljiva i da narušava privatnost ili prava neke osobe ili nečija autorska prava, molimo Vas da je prijavite i mi ćemo je ukloniti.