Summarize

Luna i Sloba, Foto: Printscreen

Majka supruge Slobe Radanovića sinoć se uključila u Zadrugu i otkrila istinu o Slobinom i Kijinom braku. Ona je najpre kratko porazgovarala sa voditeljkom, pa je ispričala da je Kija doživela emotivni krah zbog javne izdaje, ali da je, zahvaljujući lekarima, dobro. Rekla je da Kija nije podnela zahtev za razvod, jer čeka da se rijaliti završi, a onda je upitala Slobu zašto je izdao njenu mezimicu.

Luna: Jurio me je celo veče

- Ne opravdavam sebe za to što sam uradio ovde. Verujem da bi se kad-tad to dogodilo. Kristina mi je pred ulazak u Zadrugu rekla: "videćemo da li ćeš imati ženu kad izađeš". Poslednjih godinu i po dana sam propatio u toj vezi, jer moja žena me je odvojila od porodice - rekao je Sloba.

Ono što su zadrugari otkrili o sebi će vas šokirati!

Kijina majka Nadica mu je rekla da svaka majka treba da stoji uz svoje dete, i da se ovde ne radi o grešci koja je obična, već o izdaji braka!

- Kristina je prošla kroz pakao, jer je to bila velika i čista ljubav, bezinteresna. Sloba nas nikada nije uvredio, ali nas je izdao. Gledala sam dete kako je skrhana, to je emotivni šok i bol. Neka je njemu sa srećom, nije lep način, trebalo je odmah da joj kaže, kada je ona bila u rijalitiju. Ali ovako brutalno da je izda je užasno. Flaster na srce, osmeh na lice, pa među ljude, to sam je naučila i rekla da uradi - rekla je Kijina mama i neprestano ponavljala o izdaji koja je izazvala emotivni krah njenog deteta.

Potom je ponovila da su ona i njena ćerka uložile veliki novac u Slobinu karijeru.

Nakon ovoga, Sloba je odlučio da odbrani sebe.

- Reći ću vam sada nešto što ne znate, ali ja sam 70 odsto svoje svadbe proveo svađajući se sa svojom ženom! Ona mi je na kraju svadbe rekla da se pokajala što se udala za mene. To je najmanja stvar koja se desila u našem odnosu. Ona mene nije izdala ovako kao ja nju, ali me je izdala na drugim nivoima. Išao sam protiv svoje majke da bih nju zaštitio - rekao je Sloba i otkrio nešto što je sve iznenadilo.

Posle akcije u krevetu, Sloba i Luna završili ispod tuša

- U poslednjih godinu i po dana, nas dvoje smo živeli kao brat i sestra. Nije samo problem to što nema seksa. Nestalo je strasti, ali to nije bila ta ljubav koja je bila na početku. Kija mi je branila da je pomilujem, dodirnem. Bio sam ucenjivan razvodom, posle svake svađe mi je pretila da ćemo se razvesti, zbog čega sam rastrzao sebe da bih očuvao brak - rekao je Sloba i dodala da je Kiji smetala njegova porodica,

- Nije želela da komunicira sa njima. Ne bi izlazila iz kola kada bi dolazili u posetu roditeljima u Zrenjanin već je imala običaj da im se javi kroz prozor - rekao je Sloba i komentarišući priču da su on i Kija spavali svako kod svojih roditelja.

Luna i Sloba, Foto: Printscreen ...


Napomena: Stavovi izrečeni u ovoj vesti nisu stavovi sajta Reporter.rs. Vest je programski i automatski preuzeta sa sajta Alo. Ukoliko smatrate da je ova vest uvredljiva i da narušava privatnost ili prava neke osobe ili nečija autorska prava, molimo Vas da je prijavite i mi ćemo je ukloniti.