Summarize

"Oni su napravili odgovornu odluku. Uprkos neodgovornim kritikama sa nekih strana, to su ljudi koji čuvaju Srbiju na Kosovu i Metohiji, koji su tamo ostali i koji odgovorno i konačno zajedno, bez internih podela, brane naš interes na KiM", rekla je Brnabićeva novinarima.

Ponovila je da Srbi na KiM imaju punu i bezrezervnu podršku Vlade, koja će, na svaki njihov poziv, kao i do sada, odgovoriti punom podrškom.

Premijerka je rekla da je unutrašnji dijalog o pitanju Kosova i Metohije veoma važan za pronalaženje najboljeg i održivog rešenja.

Brnabićeva je istovremeno izrazila zadovoljstvo što je nekoliko robotića za programiranje koje je danas uručila dodeljeno upravo za dve škole na KiM – u Leposaviću i Kosovskoj Mitrovici.

 

 

...


Napomena: Stavovi izrečeni u ovoj vesti nisu stavovi sajta Reporter.rs. Vest je programski i automatski preuzeta sa sajta RTS. Ukoliko smatrate da je ova vest uvredljiva i da narušava privatnost ili prava neke osobe ili nečija autorska prava, molimo Vas da je prijavite i mi ćemo je ukloniti.