Summarize

Nikola Bojović, Foto: Rajko Ristić

U Specijalnom sudu pojavila se i majka Nikole i Luke, Anđelka Bojović.

Ročište je trebalo da počne ispitivanjem Miloša Vojnovića, koji je priznao Vidakovićevo ubistvo, a pitanja je trebalo da mu postavlja Miloš Delibašić, član kriminalne grupe Slobodana Šaranovića, koji je bio označen kao naručilac ovih ubistava.

Međutim, Delibašić je na samom početku suđenja pogodio Vojnovića hemijskom!

PRIZNAO POSLE ČETIRI GODINE Ipak je ubio Nikolu Bojovića

Miloš Vojnović podsetio je sudiju na prethodno ročište kada je Delibašić otvoreno pretio njegovoj porodici. U trenutku kada je spomenuo Delibašićevu sestru Jelenu, Delibašić je ustao i gađao Vojnovića hemijskom.

- Znam da samo želi da me izbaci iz takta, ja moju porodicu nisam pustio niz vodu, rekao je da će da mi vodi ćerku na Top Hil. Ovo nije prvi put, vi mnogo puta ne čujete njegove pretnje. Odakle on zna da je meni sestra u Pirotu? Ona duže vreme nije bila tamo, a ja koliko znam ima i Delibašić sestru - rekao je Vojnović.

U tom trenutku je Delibašić ustao i gađao Vojnovića hemijskom. Policajci su uspeli da ga zadrže i udalje iz sudnice.

On je za sada udaljen sa pretresa, ali će mu sud dozvoliti da kasnije opet postavlja pitanja Vojnoviću.

Podsetimo, Vojnović je, inače, u zamenu za svedočenje sklopio sporazum sa Tužilaštvom - biće osuđen na 10 i po godina zatvora zbog ubistva Miloša Vidakovića i pripadnosti grupi koju su, kako se tvrdi, organizovali Slobodan Šaranović i Miloš Delibašić.

Delibašić je besan jer želi da dokaže da on nije kriv ni za čije ubistvo, pa sada propituje Vojnovića o detaljima događaja.

Suđenje je počelo u 14.30 sati.

Nikola Bojović, Foto: Rajko Ristić ...


Napomena: Stavovi izrečeni u ovoj vesti nisu stavovi sajta Reporter.rs. Vest je programski i automatski preuzeta sa sajta Alo. Ukoliko smatrate da je ova vest uvredljiva i da narušava privatnost ili prava neke osobe ili nečija autorska prava, molimo Vas da je prijavite i mi ćemo je ukloniti.